πολιτιστικη

Beaujolais NV – Lights on Christmas party!

Η μεγάλη γιορτή του κρασιού επιστρέφει στη Χριστουγεννιάτικη αυλή του Φρουρίου!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη θα υποδεχτούμε τη χριστουγεννιάτικη περίοδο με ένα ποτήρι Beaujolais Nouveau!

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Φρούριο σας προσκαλούν στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της πόλης με αφορμή τη γιορτή του Beaujolais Nouveau.

Προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα, στολίσαμε την αυλή του Φρουρίου και σας περιμένουμε να ανάψουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι Beaujolais nouveau στην πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή του! Η ομάδα του Φρουρίου φτιάχνει με το Beaujolais του Albert Bichot,  το πιο γευστικό gluhwein, ένα ζεστό κοκτέιλ κρασιού με μπαχαρικά, που συμπληρώνει άψογα το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.  

Ο Τάσος Γέμτος και ο Ανδρέας Γιουρμετάκης, που θα φροντίσουν τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς, είναι δύο βασικοί λόγοι για να μην λείψει κανείς από αυτό το πάρτυ!

(Είσοδος στον εσωτερικό χώρο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης / Είσοδος στον εξωτερικό χώρο με πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης/rapid 48h/PCR 72h)

ΦΡΟΥΡΙΟ

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις εκδηλώσεις μας.

Λόφος Φρουρίου 41222 Λάρισα